Pullman Aachen Quellenhof

Geplaatst op door

Het Pullman Aachen Quellenhof hotel is een van de mooiste hotels in Aachen en is vindbaar op 2 kilometer afstand van het centrum. Het 5-sterren hotel is perfect voor de reizende zakenman dankzij haar moderne stijl en sfeer. Het hotel in Aachen is zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Nederland en België, dit zorgt ervoor dat het een uitstekende locatie is voor ontmoetingen en conferenties.

Garantie tot genieten: Pullman Aachen Quellenhof hotel

Toegang tot het wi-fi netwerk is deze tijden een belangrijke factor bij het kiezen van een hotel. In het Pullman Aachen Quellenhof hotel weet u zeker dat u ook een goede verbinding hebt. Mocht u toch niet tevreden zijn over de internetsnelheid in uw kamer dan kunt u altijd naar de Connectivity Lounge. Hier staan computers die vrij te gebruiken zijn voor diverse doeleinden.

In de zomermaanden kunnen de temperaturen in Aachen flink oplopen. Gelukkig heeft het Pullman Aachen Quellenhof airconditioning. Zo kun jij genieten van een goede nachtrust zonder zwetend wakker te worden. De kamers hebben ook satelliet-tv, een minibar en een (gratis) fles mineraalwater klaarstaan.

Uiteraard is het Pullman Aachen Quellenhof meertalig

Het hotel in het Duitse Aachen biedt buiten Duits ook de talen Nederlands, Frans en Engels. Dit is vooral een pre als u geen talenknobbel hebt! De service is uitstekend en het personeel is vriendelijk. Er is zelfs een fitnessruimte en een zwembad om te ontspannen, wat wilt u nog meer?

Mocht u kiezen om naar het Pullman Aachen Quellenhof hotel in Aachen te gaan, dan wilt u natuurlijk voor het laagste bedrag de beste kamers. Een hotelkamer bestellen gaat eenvoudig via internet en is zo geregeld.