Novotel Aachen City

Geplaatst op door

Het Novotel Aachen City is in het centrum van Aachen te vinden. Het hotel biedt diverse luxe faciliteiten zoals een speciale speelruimte voor kinderen, een sportruimte en ondergronds parkeren.
In 2013 is het hotel in Aachen helemaal vernieuwd. De wat verouderde kamers zijn vervangen door moderne, geluidsdichte en met air-conditioning gekoelde kamers. Het 4-sterren hotel beschikt over kabel-tv, een minibar, een comfortabele sofa en razendsnelle Wi-Fi. In het Le Jardin restaurant worden dagelijks Mediteraanse gerechten geserveerd. Gelukkig is er voor de kleintjes ook een kindermenu. Langs het restaurant is een leuk terras te vinden.

Goed bereikbaar met zowel auto als OV

Het Novotel Aachen Hotel ligt ongeveer 100 meter van het Hansemannplatz busstation, vanaf hier is het 5 minuutjes rijden naar het centraal station in Aachen. Mocht u niet graag reizen met het openbaar vervoer, dan is er voor u ook een ondergrondse garage. Deze is slechts 2 minuten rijden vanaf de A544 snelweg.
In het hotel worden de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, en Italiaans gesproken. Dit kan erg goed van pas zijn als jij een zakenmeeting hebt in het hotel in Aachen.